Dieta Corinei Dănilă! Cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Meniul complet al dietei pas cu pas! Nu te înfometezi deloc

in Frumusete/Monden

Cum arată dieta Corinei Dănilă și ce a exclus artista din regimul său de viață?

Ei bine, Corina a renunțat la zahăr, produse procesate și prăjeli, iar acum consumă carne și vegetale. De pe farfuria ei nu lipsesc niciodată proteinele animale și vegetale. Aceasta mănâncă carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente. toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie. „Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide. Întotdeauna este ceva care forţează organismul şi asta poate avea repercusiuni în timp. În plus, poate să apără efectul yo-yo”, a declarat Corina pentru CSID.

De când s-a redescoperit, Corina a început să facă și mișcare. „Da, la kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat. Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Fizioterapia este minunată cu Ionela Preda, pe care pur şi simplu o iubesc. Execută pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave şi radiofrecvenţă” / „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.”

Corina Dănilă adoră să gătească și recunoaște că există un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopidă. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e. Pentru soufle-ul de conopidă, folosesc o conopidă de aprox 1 kg, opărita şi tăiată bucăţi, pusă într-un vas în cuptor la 180 de grade, aproximativ 35 min, după ce se toarnă deasupra amestecul a 8 ouă, 6 iaurturi greceşti de 2 % grăsime, 50 g de telemea light rasă, mult mărar tocat mărunt, piper şi sare grunjoasă, toate măcinate. Este uşor de făcut şi destul de rapid!”


Loading...