Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dezvaluiri soc! Medicul stomatolog a facut publice mai multe imagini cu dantura lui Cristi Boureanu!

in Monden de

Medicul Coffi Dima a facut o serie de marturisiri halucinante in cazul lui Cristian Boureanu. Specialistul in implantologie si estetica dentara sustine ca dantura fostului parlamentar este distrusa intr-o proportie mare.

Ba mai mult decat atat, medicul a ramas uimit cand a vazut imaginile trimise de Laura, iubita lui Boureanu, imediat dupa pumnul incasat si este de parere ca un pumn nu are cum sa distruga atatia dinti. Coffi Dima mai spun ca este posibil sa se fi lovit cu gura de asfalt in momentul in care a ajuns.

„Nu am reusit sa vorbesc cu el. Mi-a dat un mesaj, mi-a zis ca l-au batut foarte rau, ca are dintii sparti. Ca l-au batut vreo 10 politisti. M-a rugat sa trec pe la spital, sa-l ajut. Nu am mai apucat vineri. M-a rugat sa-l vad sambata. Desi nu lucrez, i-am zis ca voi veni la cabinet sa-l ajut.

Am crezut ca este vorba de cateva fisuri si ca voi termina repede, insa cand am vazut despre ce este vorba, cat de grav, mi-am dat seama ca nu pot sa-l rezolv pe loc. Are dureri, este normal sa aiba dureri. Asta a fost si rugamintea Laurei, sa-l programez cat mai repede pentru ca are dureri groaznice. Dintii au nervi si are mai multi dinti afectati. Unul dinte ei este pur si simplu retezat.

VEZI VIDEO AICI

Ultimile din

Mergi la SUS