Dezastru total după nuntă pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda: „E nebunie aici”

in Monden de

Dezastru total după nuntă pentru Gabriela Cristea! Nu o să vă vină să credeţi cum a rămas casa vedetei după plecarea invitaţilor! Frumoasa prezentatoare ne arată haosul, dar şi ce a emoţionat-o până la lacrimi în noaptea nunţii.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au pregătit o surpriză pentru invitaţii lor. O parte a gardului, nefinisată, a fost lăsat pentru ca invitaţii să îşi arate imaginaţie. Ce a ieşit?

„E dezastru, e nebunie aici, toate puse cum s-a putut de dimineaţă. Dar nu contează. Poate nu mă credeţi, dar au ramas şi sticle pline. Iar sarmalele au fost luate la pachet, tot ce a mai rămas. În curte, aşa ca după petrecere, nebunie, sticle aruncate. Gazonul nostru e plin de confetti, mesele sunt abandonate, dar important e că au susţinut oameni care s-au distrat”, spune Gabriela Cristea.

Ce mesaje au primit? Vor rămâne mulţi ani acolo şi le vor vedea ori de câte ori vor ieşi din casă.

„Ne-am gândit să ne facem şi să le facem o surpriză celor care au fost prezenţi. Am lăsat unul dintre gardurile noastre nefinisate şi i-am pus aseară pe invitaţii noştri să ne scrie mesaje aici pe gard. Ăsta e primul, scris de mine cu o seară înainte de eveniment. În rest, tot ce vedeţi… invitaţii noştri care s-au distrat, au dat în mintea copiilor şi au început să scrie ce le-a trecut prin minte şi ce şi-au dorit să ne ureze. Şi acum o să vă şi arăt! Ia uite! Cineva a desenat un soare şi a scris „Hai Steaua” şi chitara, Champions League dar au fost şi mesaje aşa mai de corason. Voi aţi demonstrat că iubirea face minuni, love, Anca şi Filip. Mulţumim, Anca! A, şi un p.s: „Mai faceţi un băiat să nu rămână Tavi singurel.” Lasă, că are trei fete, două mici şi una mare. Aşa desene, desene. Să aveţi numai zile pestriţe! De la cine credeţi, Ade şi Virgil. Gabi plus Tavi egal love. Ca pe vremuri”, a mai spus Gabriela Cristea.

Verighete superbe, din aur alb și diamante
Gabriela Cristea și-a ales o verighetă finuță, cu diamant, în timp ce Tavi Clonda a optat pentru o verighetă mai lată, care se potrivește de minune cu stilul lui rock. „Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…”, a spus Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

„A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a spus și Gabriela Cristea.