Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Devino învingător în lupta cu kilogramele în plus

in Frumusete de

Să ai kilograme în plus nu mai este o sentință care să te întristeze, deoarece acum ai soluții fiabile cu rezultate pe măsură. Câteva decenii în urmă, femeile erau chinuite cu diete exagerate, cu calculul obsesiv al caloriilor și cu zile de post negru – tot pentru a obține acea talie de viespe, etalon al unei societăți perfecționiste.

În prezent, avem la îndemână nu doar informații pertinente, ci și specialiști calificați care să ne ghideze profesionist în lupta cu kilogramele în exces. La astfel de specialiști poți apela în cadrul maratonului Fitness Mama School. De ce ai alege un astfel de program de slăbit acasă și care sunt efectele, află din rândurile ce urmează.

1.    Slăbitul acasă te ordonează

Este demonstrat deja că programele de slăbit acasă dau roade din câteva varii motive. În primul rând, disponibilitatea de a face exercițiile în confortul casei te ajută să îți alegi intervalul potrivit de timp, metoda de exersare, dar și tipul problemei pe care vrei să o rezolvi cu fitness. Acasă nu ești surprins de priviri curioase, nu trebuie să te pregătești cu uniforme sportive sau să pierzi timpul pe drumul dintre sală și domiciliu. Dar, nu uita, slăbitul acasă cere foarte multă putere și perseverență lăuntrică, or rezultatele depind exclusiv de tine.

Efectul unui program de slăbit acasă se observă chiar de la primele antrenamente. Te vei simți mult mai energică, mai bine dispusă, mai echilibrată. Grație interacțiunii cu un mentor, îți vei determina propriul stil de antrenare și de alimentare, conform regulilor prestabilite.

2.    Slăbitul acasă te ajută să rezolvi punctual problemele cu kilogramele în exces

De cele mai dese ori, slăbitul la sală prezumă activități generale care iau prea mult timp, cum ar fi antrenamentul cardio de până la exercițiile pentru abdomen. Evident, încălzirea mușchilor este o etapă indispensabilă a antrenamentelor fitness, dar prestabilirea unor exerciții care ar fi mai eficiente, mai rapide, te poate ajuta să economisești timp și să efectuezi punctual strategia de slăbit pe care ai convenit-o cu mentorul proiectului. Formula de antrenament comprimat te ajută să rezolvi mult mai repede problemele pe care le ai cu kilogramele în plus.

3.    Slăbitul acasă este despre regăsirea propriului echilibru

De cele mai multe ori, femeile declară că evită sălile de sport din cauză că se simt inconfortabil acolo sau că se pune o presiune prea mare asupra lor, ceea ce reprezintă evident o repercusiune negativă asupra întregului proces, or acest lucru deconcentrează și provoacă un boom hormonal de stres, ceea ce împiedică întreg procesul. Alegând, de exemplu, să faci exerciții pentru burta lăsată, în propria ta casă, fără priviri străine, îți poate reda echilibrul lăuntric și te poate ajuta să te concentrezi mult mai bine.

Ești gata să faci o schimbare, dar nu știi cum? Nu te panica! Începe cu înscrierea în maratonul Fitness Mama School. Antrenează-te alături de cei mai buni, învață să te alimentezi corect și să îți asculți propriul organism, astfel încât să obții rezultate de care să fii cu adevărat mândră.

Fitness Mama School – regândim sportul alături de tine!

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS