Detaliile șocante făcute de singurul martor prezent lângă Marcel Toader în momentul tragediei! A murit sub ochii lui! „S-a dus, nu am mai putut face nimic”

in ExtraNews de

Marcel Toader a murit în mod fulgerător! Singurul martor din clipa decesului a povestit tot

Veste teribilă în showbiz – ul românesc! Marcel Toader a încetat din viață, sâmbătă, în mod cu totul neașteptat. În vârstă de 56 de ani, omul de afaceri a suferit un infarct și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Wowbiz.ro vă prezintă în premieră tragicul film al evenimentelor după ce reporterii site-ului au luat legătura cu singurul martor prezent la cumplita tragedie, la Periș, acolo unde Toader și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Sandulescu. „Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.