Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Detalii socante! Patron de club injunghiat de fiica sa de 50 de ori si l-a lovit cu toporul! Fata a asmuțit câinele pe polițiștii veniți să o ridice

in Diverse de

Viorel Cârnăreasa, 59 de ani, cămătar și patron de club din Fălticeni găsit mort în casă, a avea pe corp între 50 și 60 de lovituri de cuțit.

Anchetatorii spun că cele mai multe din lovituri sunt superficiale. Multe dintre ele erau la mâini şi la picioare, produse în timp ce bărbatul încerca să se apere. Însă, pe lângă cuțit, bărbatul a fost lovit și cu o toporișca, relatează monitorulsv.ro.

Interesant este şi că nu a fost identificată vreo leziune profundă, care să fi putut duce la deces instantaneu. Practic, bărbatul a murit mai degrabă din cauza hemoragiei, după ce a sângerat o perioadă destul de lungă de timp.

Fiica lui de 17 ani, bolnavă psihic, rămâne singura suspectă în acest caz.

După ce și-ar fi ucis tatăl, fata a fugit în clubul tatălui său, unde s-a închis într-o încăpere, împreună cu câinele său. De aici avea să fie ridicată de mascaţii poliţiei, de la Serviciul Acţiuni Speciale.

Martorii au povestit că în momentul în care a fost forțată ușa, câine a sărit pe polițiștii care au ridicat-o pe adolescentă.

Criminaliștii au stabilit că bărbatul a fost omorât în intervalul 8-10 noiembrie, adică de miercuri seară până vineri seară, când bărbatul mort a fost descoperit de fratele său.

Toate probele duc spre fiica de 17 ani, care a fost internată la psihiatrie.

Viorel Cârnăreasa avea două fiice, provenite dintr-o relaţie cu o femeie din Republica Moldova, care nu mai locuia de multă vreme cu acesta. Una dintre fete era studentă la Cluj-Napoca, astfel că bărbatul rămăsese singur cu fata bolnavă, de care avea grijă.

Sursa: Pro TV

Ultimile din

Mergi la SUS