Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Detalii de ULTIMĂ ORĂ! Victor Ponta, AUDIAT la DNA!

in Politic de
horacredit.ro/

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, luni dimineață, în fața procurorilor DNA.

Ponta a venit în același dosar în care a fost audiat săptămâna trecută și fostul premier Sorin Grindeanu.

Întrebat atunci despre ce dosar este vorba, fostul premier a spus că nu poate oferi aceste informații.

Până acum, DNA nu a transmis exact în ce dosar a fost audiat Sorin Grindeanu, deci nu se știe nici de Ponta.

Deocamdată, nu se știe dacă Victor Ponta a venit în calitate de martor sau acuzat.

Pe 17 septembrie 2015, la aproape trei luni şi jumătate de la punerea sa sub urmărire penală în dosarul “Turceni-Rovinari” şi după cinci “vizite” la DNA, Victor Ponta a fost trimis în judecată, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat.

Fostul premier al României este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Mai exact, prin cabinetul său de avocatură, Ponta ar fi obţinut ilegal de la Societatea de Avocaţi “Şova şi Asociaţii” peste 181.000 de lei. În plus, procurorii mai spun că fostul premier ar fi beneficiat şi de o maşină de lux din partea firmei.

“Am fost citat ca martor într-un dosar din 2014. Mai multe nu pot să vă spun”, a declarat fostul premier la intrarea în sediul DNA, potrivit mediafax.ro.

Întrebat dacă este vorba despre acelaşi dosar în care a fost audiat, săptămâna trecută, şi fostul premier Sorin Grindeanu, Ponta le-a replicat jurnaliştilor: “Văd că voi ştiţi mai bine ca mine”.

horacredit.ro/

Ultimile din

Mergi la SUS