Detalii de lux pentru amenajarea locuinței pe care, cel mai probabil, nu le folosești

in Diverse de

Nu trebuie neapărat să fii miliardar ca să poți avea o casă sau un apartament cu aspect de lux. Tot ceea ce contează este ca măcar unele elemente să fie de calitate superioară, iar celelalte pot avea doar un design interesant, care să se potrivească imaginii de ansamblu. Unele detalii sunt mai importante decât altele. Pentru a te asigura că vei impresiona orice invitat cu amenajarea locuinței tale, poți citi acest articol, care îți va oferi câteva secrete de luat în considerare, pe care, foarte posibil, nu le știai.

Iată câteva detalii ce îți pot oferi un aspect luxos al casei tale 

 

  • Acordă atenție electronicelor și electrocasnicelor

 

În afara faptului că aceste obiecte ar trebui să fie de mare interes atunci când te gândești în ce ar trebui să investești, pe lângă multitudinea de funcții și performanță, acestea ar trebui să aibă și un design plăcut, care să completeze noțiunea de calitate și din acest punct de vedere. De exemplu, ai fi mult mai împlinit dacă ai alege televizorul de la Ideall, unde există produse de top în ofertă, cu margini subțiri, care pot fi amplasate oriunde în living sau dormitor, decât să dai banii pe un TV cu tub, care este extrem de greu, imaginea nu este una mulțumitoare, iar spațiul în care îl poți așeza este limitat, având un aspect final foarte demodat.

 

  • De ce să investești într-un accent wall

 

Nu te-au plictisit deja acei pereți albi, pe care oricine îi are în casă? Alege să fii diferit prin a avea un accent wall. 

Acesta reprezintă un perete vopsit sau decorat altfel decât ceilalți. De ce ar trebui să îl ai în vedere? Pentru că el este un punct focal în camera în care decizi să îl amenajezi și, fiind un spațiu destul de mare, va completa foarte frumos designul interior. Astfel, nu mai trebuie să îți faci griji în a mai decora și alte părți ale camerei. Este, totuși, important să nu alegi la întâmplare ce nuanțe folosești. Încearcă unele complementare sau chiar opuse celor folosite deja. Ține cont și de psihologia culorilor, dar și de preferințele tale.

 

  • Totul trebuie să aibă un aspect curat

 

Bineînțeles, aici nu este vorba neapărat de curățarea în sine a locuinței (deși, bineînțeles, este foarte importantă), ci de cum poți să dai un aspect aerisit. Dacă aveai impresia că o aglomerare de diverse obiecte reprezintă luxul, află că te înșeli amarnic. Niciodată o grămadă de mobilă sau lucruri personale nu arată elegant, așa că schimbă acest lucru. Concentrează-te pe a lăsa la vedere doar elementele de bază și câteva decorațiuni, însă nu exagera. Folosește diverse rafturi și alte soluții de depozitare și vei vedea ce schimbare poate aduce acest lucru. 

Acum că știi aceste secrete mici, dar de efect, stabilește altfel amenajarea locuinței tale, astfel încât să ai, la final, un aspect luxos, care va impresiona pe oricine. Nu este niciodată o soluție bună să investești mult, dar fără rost, așa că încearcă să îți calculezi orice alegere.