Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Detalii cutremurătoare despre înmormântare de la Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

in Monden

Ajunsă la 78 de ani, Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, se pregăteşte pentru ce e mai rău. Femeia şi-a cumpărat deja loc de veci şi sicriu, ba chiar i-a explicat fiicei sale ce are de făcut atunci când ea nu va mai fi.

Adriana Iliescu a făcut eforturi uriaşe s-o crească pe Eliza, pe care a adus-o pe lume în 2005, când avea 67 de ani. Cea mai bătrână mamă din România este conştientă că va veni momentul când ea nu va mai fi, aşa că își pregătește de pe acum înmormântarea.

unnamed_79-465x390

„Nu am multe doleanţe, decât aceasta…  să am putere să muncesc, să o educ, să-i cumpăr rochie de mireasă”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu are locul de veci asigurat, iar de curând şi-a cumpărat şi sicriu. „Este un subiect intim, nu vreau să discut cu nimeni despre asta. Chiar dacă am făcut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii
html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS