Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Despre introducerea impozitul pe gospodărie, premierul Mihai Tudose a precizat că se va introduce cât se poate de repede, dar că nu suntem încă pregătiți

in ExtraNews de

Premierul Mihai Tudose, a ținut să precizeze la Realitatea TV că introducerea impozitului pe gospodărie se va face atunci când statul va fi tehnic pregătit, iar populația va accepta această nouă modalitate de impozitare.
Tudose a spus:”Nu este momentul acum, nu suntem pregătiți. Va trebui să lucrăm foarte bine la implementarea acestui tip de impozitare atât din punct de vedere al structurii statului, pentru că este vorba și de o componentă tehnică, cât și o componentă umană-acei consultanți fiscali plătiți de stat și care îi ajută pe cetățeni. E foarte greu să presupunem noi acum că toată populația României va ști să completeze formularele, cum se fac deducerile în acest sistem, dar vor fi acei consultanți fiscali care asta vor face”.
Premierul nu a dat un termen clar pentru introducerea acestui sistem:”Cât de repede se poate, dar nu forțând. Un an, doi sau trei, dar asta este o țintă spre care trebuie să ne îndreptăm dacă vrem să fim o țară normală, civilizată.”

 


Ultimile din

Mergi la SUS