Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DESCOPERIRE FASCINANTĂ! Zidul subacvatic, care împarte Terra în două, a fost descoperit cu ajutorul satelitului

in Stiinta de

O nouă descoperire fascinantă ridică numeroase întrebări cu privire la istoria îndepărtată a planetei noastre și cu privire la cei care au locuit-o în vremuri demult apuse.

Este vorba despre un zid imens, care traversează întreb Oceanul Atlantic, de la Polul Nord la Polul Sud.

Această descoperire a fost realizată cu ajutorul programului Google Earth și este de-a dreptul fascinantă. Bineînțeles că numeroase semne de întrebare s-au născut odată ce descoperirea a fost realizată.

Cine a construit acest zid și cu ce scop? Nu se poate răspunde cu exactitate la această întrebare, dar este cert că acest zid nu poate fi o formațiune naturală. În acest fel, cineva l-a construit cu un motiv bine definit.

Chiar dacă cărțile de istorie cuprind doar o mică parte a istoriei planetei, odată ce semenea descoperiri fabuloase se realizează, putem să ne dăm seama că planeta noastră a avut viață inteligentă încă de la începuturi.

Acest zid subacvatic generează două teorii. Fie a fost ridicat pentru a împărți Terra în două, sau pentru a marca o graniță extrem de fină, care putea fi văzută din spațiu.

Imaginile surprinde cu ajutorul Google Earth sunt grăitoare. Zidul subacvatic este de dimensiuni extrem de mari, dacă el se observă atât de bine din satelit. Întrebarea este de ce nu a fost văzut până acum? Este posibil ca agențiile specializate să cunoască acest aspect, dar nu l-au făcut public niciodată până acum pentru a nu crea întrebări inutile în rândul oamenilor.

Lumea oceanelor este una misterioasă, încă nedescoperită pe deplin, care ascunde orașe pierdute, piramide misterioase și mai nou un zid megalitic, care împarte planeta în două. Această lume nu trebuie deloc ignorată pentru că ea, probabil, ascunde cea mai mare parte din adevărata istorie a Terrei, așa cum nu ne-am imaginat-o niciodată.

 

Oare de ce NASA preferă să exploreze spațiul, când oceanul planetar prezintă atât de multe secrete și lucruri fascinante cu privire la istoria planetei?

Sursa: efemeride.ro

Ultimile din

Mergi la SUS