Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Deputatul liberal Ion Ştefan: Mihai Tudose, un timbru pe care Dragnea vrea să îl lipească de Guvern

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Deputat liberal Ion Ștefan consideră, într-un comunicat transmis de Camera Deputaţilor, că Mihai Tudose, premierul nominalizat de PSD, nu este decât un timbru pe care Liviu Dragnea vrea să îl lipească strâns de Guvernul României.

   „De ce împinge PSD la Palatul Victoria un ministru demisionar din Guvernul cu activitate ”bunicică”, acuzat de plagiat și că ar fi ofițer acoperit? Propunerea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier, Mihai Tudose, nu este decât un ”timbru” pe care Liviu Dragnea vrea să îl lipească strâns de Guvernul României„, spune Ion Ştefan. El se mai întreabă cum de se poate considera propunerea PSD la funcţia de premier ca fiind una responsabilă, „atâtă vreme cât când Mihai Tudose, ministru demisionar, interimar la Economie, și-a recunoscut și votat propria sa incompetență în plenul Parlamentului, la moțiunea de cenzură PSD contra PSD, de săptămâna trecută?!

Despre Guvernul Grindeanu, din care și Mihai Tudose a făcut și încă face parte, păpușarul șef de la Teleorman a spus că a avut o activitate bunicică! Și îi dau crezare, ba chiar susțin că a avut o activitate dezastruoasă, mai ales că domnul Tudose nu s-a remarcat cu nimic în domeniul economiei! Să ne așteptăm ca, în calitate de posibil viitor premier al României, ”timbrul” păpușarului de la Teleorman să aibă în continuare o activitate bunicică?! În plus, de propunerea PSD atârnă greu și un plagiat, lucru recunoscut de altfel de Mihai Tudose, în momentul în care a cerut să renunțe de bună voie la titlul de doctor în Științe Militare la SRI, când scandalul furturilor intelectuale era în plin avânt! ”Poate am fost şi puţin neglijent, dar era ca şi cum aş face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde că am inventat eu Teorema lui Pitagora”, spunea, în momentul descoperirii plagiatului, Mihai Tudose, cel pe care PSD îl vrea acum premierul neglijent!„, mai spune Ştefan.

El mai e de părere că prin această propunere, PSD-ALDE arată că nu îi pasă câtuși de puțin de români, „demonstrând neseriozitate și faptul că, în coaliție, nu există niciun om integru, pregătit, capabil să meargă cu fruntea sus că nu a furat, pasaje în doctorate, bani publici ori voturi la alegeri, că nu a cerut șpagă în pui ori tablouri și opere de artă și că nu ar fi ofițer acoperit!„. (foto: pagina facebook Ion Ştefan)

Ultimile din

Mergi la SUS