Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Deputat in Parlament, abia reuseste sa citeasca iar la sfarsit a scuipat in microfon. El este si doctorand – Video

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un discurts recent al deputatului PMP Adrian Todoran a devenit viral pe retelele de socializare. Deputatul abia reuseste sa citeasca propozitiile scrise pe o coala de hartie, iar la final nu poate pronunta cuvantul „reciprocitate” relateaza aktual24.ro

Discursul lui Todoran este incoerent, presarat cu numeroase balbe, iar finalul este epic.

Mihăiță Todoran Adrian insistă să ne mai livreze o declarație.Una savuroasă de tot. Finalul este epic!Stăm și ne gândim. Să-l introducem în categoria analfabeți funcționali sau analfabeți nefuncționali?

Posted by Baimarenii Plimbareti on 27 Aprilie 2017

Potrivit paginii sale de Facebook, deputatul PMP a absolvit Management la Universitatea Romano-Americana iar in acest moment este doctorand la Universitatea Banatului Timisoara.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS