Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DEMISIE IN MASA de la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din România

in ExtraNews de

Demisie în bloc de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Orăştie. Singurul medic împreună cu cinci asistente şi cinci infirmiere de la ATI au demisionat luni din funcţii, anunţă Agerpres.

Conducerea unităţii medicale şi autorităţile locale înecarcă să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei apărute. Primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, a declarat că demisia s-a făcut pe fondul unei stări de teamă.

Primarul este convins că în contextul epidemiei de coronavirus, personalul medical este temător, însă că spitalul dispune de echipamentele de protecţie necesare pentru ca niciun cadru medical să poată contacta coronavirusul.

„Trebuie să trecem cu toţii prin această bătălie”

„Încercăm să găsim soluţii. Nu sunt de acord cu acest comportament. Cred că sunt speriaţi, dar cred că toţi suntem speriaţi. Trebuie să trecem cu toţii prin această bătălie.

La Orăştie nu am avut niciun caz de infectare cu COVID-19″, a declarat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan.

Edilul speră ca medicul, asistentele şi infirmierele vor reveni asupra deciziei luate, în condiţiile în care spitalul din Orăştie a avut un singur medic.

Mergi la SUS