Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Deja incepe, 1 BMW minus pe Cluj. Accident cu 3 masini. BMW-ul politiei, avariat grav

in ExtraNews de

Sase persoane au fost ranite in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier care a avut loc in Cluj-Napoca. Doar unul dintre raniti a fost transportat la spital, dupa ce 3 masini au intrat in coliziune. Printre masinile implicate a fost si un BMW al Politiei Romane.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Theodor Mihali. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital. La prima evaluare acesta prezentat afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident.

IPJ Cluj a transmis ca din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2. Autospeciala de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga. Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism. Sursa: Dejeanul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS