Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Declaraţie surprinzătoare a Vaticanului: extratereştrii ar putea fi reali şi existenţa lor schimbă tot

in Curiozitati de

Biserica nu s-a înţeles niciodată prea bine cu ştiinţa şi în special cea catolică n-a avut o relaţie bună cu ştiinţele care au încercat să arate că mai este şi altceva pe lume decât Dumnezeu.

Recent însă astronomul oficial al Vaticanului a făcut o declaraţie surprinzătoare. În iulie, NASA a anunţat că a descoperit o planetă similară Pământului, deşi la o distanţă foarte mare de planeta noastră.

Prin “similară” se înţelege că ar putea găzdui viaţă, iar asta i-a făcut pe oamenii de ştiinţă să spere că poate cândva un om ar putea ajunge acolo.  Pe cei de la Vatican i-a făcut să îşi lărgească orizonturile de toleranţă cu privire la viaţa extraterestră.

“Probabil că există viață acolo și probabil că există și o formă inteligentă, dar nu cred că îl vom întâlni vreodată pe domnul Spock acolo”, a afirmat Jose Funes, directorul Observatorului Vaticanului din Roma, conform AFP. El nu s-a dezis însă de crezul instituției pe care o reprezintă. “Descoperirea de viață inteligentă nu înseamnă însă că mai există un alt Iisus. Venirea pe Pământ a fiului lui Dumnezeu este un eveniment unic în istoria omenirii și a Universului”, a spus Funes.


Ultimile din

CULTURA ZMEURULUI

Zmeurul este un semiarbust valoros care creste spontan in tara noastra dar
Mergi la SUS