Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Declarație INCENDIARĂ a procuroarei care l-a EXECUTAT pe DRAGNEA! Are ca pasiune „CARACATIȚA” și are ca personaj favorit pe Corrado Cattani

in Politic

Șeful PSD Liviu Dragnea a plecat astăzi de la DNA cu 5 capete de acuzare: două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și o acuzație de grup infracțional organizat. Prejudiciu în dosar este estimat la 21 milioane de euro.

Dosarul lui Dragnea a ajuns la procuroroarea Alexandra Lăncrănjan, de numai 32 de ani.
În urmă cu câțiva ani procuroarea a dat un interviu pentru siteul avocatura.com, unde explica faptul că serialul ei preferat este „Caracatița”. Tot ea, în același interviu spunea că personajul preferat este Corrado Cattani.
În plus, tânăra procuroarea mai spunea atunci că „justția penală” este ultima redută când alte căi nu mai exixtă sau nu au succes.

Avocatura.com: (…) Dvs. cum credeți că se poate însănătoși societatea românească?
Lăncrănjan: Părerea mea personală, care sunt convinsă că nu este părerea publică, este că justiția penală intervine atunci când celelalte căi nu mai au nici un fel de succes, și nici o variantă de a reuși. Cred că este, cumva, ultimul bastion. Atunci când lucrurile sunt atât de rele încât nimic altceva nu mai funcționează, ajungem în fața procurorului sau în cadrul procesului penal. Criminalizarea tuturor aspectelor din viața socială mi se pare că este o politică deloc oportună pentru stat, așa cum e el structurat acum, cât și pentru dezvoltarea pe termen lung.

Cu siguranță, un prim pas de însănătoșire a societății este educația. Pentru care, în timpul liber, în societatea civilă, lupt cu toate puterile.

Avocatura.com: Ați văzut “Caracatița”?

Lăncrănjan: Da, a fost unul dintre serialele mele preferate.

Avocatura.com: Ce personaj vă plăcea? E ușor de presupus.

Lăncrănjan: Corrado Cattani. Absolut!

Citeste mai mult: avocatura.com

Loading...

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS