Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Declarația emoționantă a Principesei Margareta, despre cea mai mare durere și neputință a Regelui Mihai

in ExtraNews de

Regele Mihai a murit astăzi, 5 decembrie, la vîrsta de 96 de ani, iar vestea care a îndoliat România a lăsat în urmă șiroaie de lacrimi pentru ultimul său rege.

Într-o înregistrare mai veche publicată de TVR, Principesa Margareta, în cadrul interviului oferit, a dezvăluit care era cea mai mare suferință și neputință a Regelui Mihai.

„Vorbea foarte des de suferinţa ţării noastre. A suferit mult şi în exil. A simţit că nu se poate face nimic, că el nu poate face nimic pentru ţara lui. A fost o mare frustrare. Mi-a povestit multe.”, își amintește Principesa Margareta.

„Am cules un buchet de flori o dată din grădină şi am spus: o să-i dau acest buchet pentru că e mereu trist. Şi am întrebat-o pe mama: de ce e mereu trist? Şi ea mi-a spus că este trist pentru că a pierdut o ţară”, a declarat Principesa Margareta pentru TVR.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Catedrala Patriarhală. Va fi înmormântat la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Sursa: unica.ro

Ultimile din

Mergi la SUS