Declaratia care schimbă tot! Un jurnalist italian face dezvăluiri explozive despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a fost subiectul unui amplu reportaj realizat în urmă cu mai mulți ani și difuzat de o televiziune din Italia

in ExtraNews de

Un jurnalist italian face dezvăluiri explozive despre Gheorghe Dincă. Pentru prima oară, altcineva în afară de Alexandru Cumpănașu, face acuzații cu privire la implicarea fostului mecanic auto într-o rețea de trafic de carne vie în Italia. Potrivit lui Rok Xavi, un cunoscut jurnalist de investigație din peninsulă, Dincă ducea femei și copii la produs în orașul Bari.

Acesta vorbește despre prezența mai multor rulote lângă stadionul San Nicola din Bari, acolo unde Dincă, în urmă cu aproximativ 15 ani, ducea femei și copii cu scopul de a se prostitua. Criminalul din Caracal a fost subiectul unui amplu reportaj realizat în urmă cu mai mulți ani și difuzat de o televiziune din Italia.

Conform jurnalistului, Dincă a primit interdicție din partea autoritățile italiene de a mai intra în orașul Bari, o interdicție care a ținut trei ani de zile. Xavi, jurnalistul care a realizat acest reportaj despre românul care a îngrozit întreaga țară a fost chiar premiat pentru munca pe care a depus-o, materialul său fiind considerat unul din cele mai elocvente pentru presă privind traficul de persoane care abundă în Italia.

„Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola. Se făcea acolo trafic de minori, prostitutie. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o doamnă din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola”, a declarat jurnalistul de investigații pentru România TV.

Gheorghe Dincă urmează să fie din nou audiat pentru crimele de la Caracal, pe care susține că le-a comis, deși declarațiile despre modul de operare au fost contradictorii încă de la începutul anchetei DIICOT. Familiile celor două fete din acest dosar nu cred că Dincă este singurul vinovat și cer autorităților extinderea anchetei.Loading...