Decizia lui Adrian Titieni dupa ce a aflat ca a fost tradat de prietenul lui, Papadopol. ”Pacat ca nu a gandit barbateste si cu demnitate…”

in Diverse de

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu s-au gândit deloc câți oameni vor suferi dacă se expun în public, așa cum au făcut-o de curând, când au fost surprinși sărutându-se de paparazzi. După ce Ioana Ginghină s-a arătat supărată că cei doi au apărut în presă, ceea ce ar putea să o afecteze pe fetița ei, Ruxandra, se pare că și Adrian Titieni suferă din cauza veștii. El a luat decizia de a nu mai apărea pe aceeași scenă cu cel care l-a trădat.

”Vezi că fosta ta nevastă se pupă cu Papadopol în faţa blocului”, așa ar fi aflat Adrian Titieni de relația celor doi. ”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii.

El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat apropiații pentru click.ro.

Adrian Titieni se gândește atât le cei doi copii pe care îi are cu Adriana, cât și la bârfele colegilor de breaslă. Familiile Papadopol și Titieni erau, aparent, în relații foarte bune, mergeau în vacanțe împreună și se vizitau adesea.

”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, mai spun sursele citate de click.ro.