Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

De peste 24 de ore, o mamă disperată aşteaptă pe malul râului Buzău să îi fie găsit băiatul de 13 ani, luat de ape

in ExtraNews de

De 24 de ore o mamă îşi aşteaptă fiul pe malul râului Buzău. Ştefan are 13 ani şi era în vacanţă la bunici, într-un sat din Brăila. A plecat, alături de doi prieteni, cu bicicleta, să se răcorească. A intrat în râu exact într-un loc de unde localnicii au scos nisip şi piatră din albie. Ştefan nu ştia să înoate. A fost luat de curenţi, într-o zonă unde apa are şi patru metri adâncime.

De pe mal, mama priveşte râul care i-a luat copilul. Ştefan, un puşti de 13 ani, elev la Liceul Sportiv din Brăila, a intrat cu picioarele în apă, fără să ştie că în zonă era şantier. Muncitorii săpaseră adânc în albia râului, după nisip şi pietriş. Au lăsat în urmă gropi adânci, în care se formează vârtejuri şi curenţi. Sacii albi înşiraţi pe mal erau singurul semn că acolo s-a lucrat. În joacă, Ştefan şi prietenii lui n-au intuit pericolul.

Ştefan era în vacanţă la bunici, într-un sat din Brăila. Plecase la scăldat împreună cu o fată şi un băiat – fraţi gemeni. Ei au strigat după ajutor când Ştefan a dispărut sub apă. Nu ştia să înoate.

Salvatorii au ajuns prea târziu. L-au căutat ieri, până la lăsarea serii şi astăzi. Cu bărci şi scafandrii. Sunt locuri unde malul s-a rupt, iar căutarea e dificilă.

Pe mal, lângă poliţişti şi pompieri sunt prietenii lui Ştefan. Şi fratele lui de 18 ani. Aşteaptă un semn de la salvatori. De când a început vacanţa elevilor, scăldatul în locuri interzise şi mai ales în râuri din albia cărora s-a scos nisip e un pericol real pentru copiii nesupravegheaţi. VEZI VIDEO PE OBSERVATOR.TV

Ultimile din

Mergi la SUS