Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

De ce a cerut familia actorului Ioan Gyuri Pascu o necropsie la INML. Cauza decesului artistului de la Divertis

in Monden de

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afectiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat marti, pentru News.ro, directorul medical al Institutului National de Medicina Legala (INML), Salem Abdo.

Medicii legisti au facut marti necropsia, pentru a stabili din ce cauza a murit Ioan Gyuri Pascu. Trupul neinsufletit al actorului a fost dus luni la INML „Mina Minovici”, decizia de a fi facuta necropsia fiind luata de catre familie si legisti, avand in vedere varsta artistului.

„A fost adus la INML. Nu in toate cazurile decesele care s-au produs acasa sunt aduse la INML. In acest caz a fost o decizie comuna a familiei si legistilor, avand in vedere varsta tanara a artistului”, a spus directorul medical al INML, conform news.ro.

Actorul si muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la varsta de 55 de ani, luni dimineata, in locuinta sa din Bucuresti, in urma unui stop cardio-respirator. La sfarsitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu suferise un accident vascular cerebral si s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucuresti, scrie stirileprotv.ro

Trupul neinsufletit al actorului si muzicianului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marti, de la ora 15.00, la cimitirul Bellu Ortodox, iar inmormantarea va avea loc vineri, la cimitirul din orasul Agnita, judetul Sibiu, a declarat pentru News.ro Cristian Gretcu, fostul coleg al artistului din grupul Divertis.

Ultimile din

Mergi la SUS