“Datorita Alexandrei s-a descoperit cimitirul din curtea criminalului ! Un criminal cu ștate vechi ! Ea a avut curaj , cu pretul vietii , sa dea un semnal de alarma! Sunt sigura ca sunt multi angajati in organele de stat care isi iau banii intr-un mod comod ! A fi politist , sau preot sau medic inseamna sa iubesti oamenii ! Meseria asta se face doar daca iubesti oamenii . Dumnezeu sa o ierte pe Alexandra ! Alexandra sa..Continuarea este cutremuratoare

in ExtraNews de

Ozana Barabancea este devastată de durere după ororile de la Caracal. După ce suspectul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere, Luiza și Alexandra, și că le-a ars trupurile, artist lirică a scris un mesaj emoționant, în care solicită zi de doliu Național pentru victimele ucigașului.

Mai jos aveti textul integral al mesajului scris de Ozana pe pagina de facebook:

“Datorita Alexandrei s a descoperit cimitirul din curtea criminalului ! Un criminal cu ștate vechi ! Ea a avut curaj , cu pretul vietii , sa dea un semnal de alarma! Sunt sigura ca sunt multi angajati in organele de stat care isi iau banii intr un mod comod ! A fi politist , sau preot sau medic inseamna sa iubesti oamenii ! Meseria asta se face doar daca iubesti oamenii .

Dumnezeu sa o ierte pe Alexandra ! Alexandra sa ne ierte pe noi , o societate de incompetenti !

Dumnezeu sa ierte toate victimele acestui criminal odios ! Puscaria este un mediu mult prea călduț pentru monstrul Gheorghe Dincă!

Eu propun Doliu National pentru toate victimele gasite in curtea aceea , si pentru toate cazurile clasate voit de catre unii, de catre altii ! Desteaptă-te , române din lenea cea de moarte !!!!!!”