Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dati share sa vada toata lumea nesimtirea dusa la extrem! E ireal ce pot sa faca romanii! Chiar nu le e deloc rusine?

in ExtraNews de

Imagini rusinoase au fost surprinse de catre un utlizator de Facebook din Romania, iar ele au ajuns pe net si in atentia opiniei publice. Barbatul a surprins doi barbati care carau deseuri cu taxiul, iar ulterior le aruncau in raul Olt.

Pozele au fost insotite si de un comentariu care vorbeste de la sine despre comportamentul acestor persoane. „Ba, fratilor, sunt stupefiat si fara replica, ce sa fac, ce sa mai fac? Cobor linistit de la lucru si chiar in Boita, in parcarea neamenajata cum intri in Boita dinspre Valcea, un taxi cu remorca descarca de zor diferite gunoaie, foarte mult plastic sau materiale plastice. Stupefiat de ceea ce vad, am inceput sa fierb de furie, dat fiind faptul ca iubesc apa, pescuitul. Opresc si ii intreb pe cei doi indivizi ce fac si cum de isi permit sa isi arunce gunoiul, in plina zi, in parcare, pe malul raului Olt. La inceput s-au luat ei de mine si mi-au zis cine sunt eu si cum de imi permit sa ii iau la intrebari. In momentul in care am scos telefonul a venit mingea in terenul meu si s-au calmat, implorandu-ma sa nu-i fotografiez si sa nu le fac rau pentru ca la urma urmei arunca si ei niste gunoi langa altul aruncat de altii. Degeaba facem ecologizari si tamtam din spatele monitorului. Trebuie sa facem ceva, ca asta nu se mai poate”, a scris sibianul care a surprins aceasta scena.

Astfel de scene nu au ce sa caute intr-o Romanie a anului 2017 si arata ca unele persoane au nevoie de un grad mai mare de civilizatie pentru a avea o „tara ca afara”.  Sursa: Facebook.com (Aici vedeti mai multe poze)

Ultimile din

Mergi la SUS