Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Daniel Constantin are partidul lui: „Pro România”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

Daniel Constantin și-a lansat noul partid, intitulat „Pro România”, luni la un hotel din București. Partidul lui Constantin se doreşte a fi incadrat politic, în categoria „de centru”, bazat nu pe naţionalism extremist, ci pe patriotism, cu orientare pro-europeană și pro-NATO. Daniel Constantin spune că „Pro România” e un nou proiect în care crede, care îşi propune, printr-o „altfel” de gândire, sa acționeze „altfel”. Sintagma „altfel” este şi sloganul partidului.

   Daniel Constantin spune că „Generația #altfel este generația tuturor celor care știu ca lucrurile pot fi făcute altfel, pot fi făcute bine. Generația celor care nu s-au implicat sau nu au fost lăsați sa-și pună în practică ideile bune. Generația celor care cred că și în țara lor, lucrurile pot fi îndreptate și dezvoltate pentru a se trăi bine. Este generația tuturor celor care au un cuvânt de spus și nu au putut fi auziți. Tineri, în vârstă, oameni noi sau cu experiență, medici sau ingineri, economiști sau agricultori, antreprenori sau funcționari, în mod individual sau în grup, toți trebuie să fie auziți! Toți vor binele segmentului din care provin și nu au putut sau poate nu au vrut să fie ascultați! (…) Acum este timpul ca această generație să se implice! Îi invităm pe toți să se alăture unui proiect al lor, care va fi construit pentru ca vocea lor să fie auzită!

Pro România este, spun întemeietorii partidului, o alternativă la ritmul lent în care evoluează astăzi societatea românească şi că, prin el se doreşte revenirea la valori, la meritocrație, la respectul pentru profesionalism și competență, principii care pot aduce o schimbare reală în societatea românească. Dorim performanță, reformarea instituțiilor și eficiență în cheltuirea banului public„. (foto: pagina facebook Daniel Constantin)

Ultimile din

Mergi la SUS