Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dana Budeanu despre Carmen Iohannis: „N-o va eclipsa niciodată pe Melania Trump”

in Monden de

Dana Budeanu a criticat-o pe Carmen Iohannis pentru ținuta pe care a purtat-o la Londra, la recepția la care a participat cu președintele Klaus Iohannis, unde cei doi s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a.

Dana Budeanu nu apreciază stilul lui Carmen Iohannis

Chiar dacă românii o apreciază pe Carmen pentru hainele pe care le alege, nu toți criticii, precum Dana Budeanu, o aplaudă de fiecare dată.

Reuniunea NATO de zilele acestea, găzduită de suverană, a fost una dintre ocaziile la care femeile din politică, fie că sunt primele doamne ale unor state sau chiar cele care conduc respectivele țări, să își etaleze cele mai frumoase rochii sau costume.

„N-o va putea eclipsa pe Melania Trump”

Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată de designerul român Andreea Tincu. Ținuta nu a ieșit foarte mult în evidență, însă nu a fost nici foarte dezastruoasă, asta dacă nu o întrebăm pe Budeanu.

Carmen a ales o rochie bleumarin până la genunchi, la care a pus o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, ambele corai.

În antiteză, Melania Trump a ales o costumație galbenă cu o glugă de la firma Valentino din cea mai recentă colecție scoasă de casa de modă. Sub respectiva costumație, prima doamnă a Americii, care a fost apreciată de toată lumea, a purtat o rochie fucsia și pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Dana Budeanu a apreciat-o pe Melania. Într-o postare de pe Instagram, vedeta a precizat că soția lui Klaus Iohannis nu o va putea eclipsa niciodată pe nevasta lui Donald Trump.

„Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți ”Sărutări de mâini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”, a scris Budeanu pe Instagram.

Ultimile din

Mergi la SUS