Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dan Diaconescu, petrecere cu 200 de invitaţi, sarmale, fripturi, lăutari şi tort mov, cu ocazia împlinirii a 50 de ani! FOTO

in Monden de

Fostul patron al OT V a avut parte de o petrecere-surpriză la trei zile după ce a ieşit din puşcărie. 6 Printre invitaţi au fost politicieni, prezentatori tv, avocaţi şi artişti.

Familia şi prietenii au vrut ca Dan Diaconescu să recupereze într-o seară ce a pierdut în aproape trei ani cât a stat în închisoare. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, fostul patron OTV a avut parte de o petrecere cu 200 de invitaţi, sarmale, fripturi, lăutari şi tort mov, scrie click.ro

A stat după gratii doi ani şi zece luni, iar miercurea trecută a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, în baza legii recursului compensatoriu. Cu câteva kilograme în plus şi la fel de zâmbitor, fostul patron OTV şi-a făcut apariţia în costum accesorizat cu cravată violet sâmbătă seara, la aniversarea sa de 50 de ani.

Cu această ocazie, soţia lui DD, Emilia Bătău, fetiţa lor Dona Milena şi cei mai buni prieteni au complotat la organizarea celei mai tari petreceri. Celebrul prezentator nici nu ştia ce-l aşteaptă! Astfel, la un restaurant celebru din Herăstrău, peste 200 de prieteni l-au întâmpinat, i-au adus cadouri şi i-au urat ”la muţi ani”, iar printre aceştia s-au numărat Cristi şi Oana Brancu, Florin Condurăţeanu, Serghei Mizil, Florin Călinescu, Sorin Ovidiu Bălan, avocaţi şi politicieni.

Diaconescu a avut invitaţi pe sprânceană: soţii Brancu, Florin Călinescu, Serghei Mizil, Elena Merişoreanu

Atmosfera a fost întreţinută de Florin Vasilică, Taraful Mirela şi Elvis Năsturică şi Elena Merişoreanu. Oaspeţii s-au delectat cu mâncăruri tradiţionale preferate de Dan Diaconescu şi cărora le-a cam dus dorul în ultima perioadă: aperitiv, sarmale, fripturi de toate felurile cu garnituri şi murături variate.

Sărbătoritul a primit dedicaţii de la prieteni, lăutarii i-au cântat la ureche, iar el a fost în vervă, aşa cum se întâmpla în fiecare seară la defunctul post OTV, când îşi întâmpina telespectatorii cu celebrul mesaj: ”nu rataţi ce urmează, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi”.

Petrecerea s-a ”spart” în zorii zilei, la 4 dimineaţa, când ospătarii au adus tortul surpriză. Prăjitura festivă a avut aceeaşi culoare ca şi cravata, respectând tematica serii şi anume flacăra violet! Soţia şi fiica lui Dan Diaconescu au fost foarte vesele bucurându-se din tot sufletul de prima aniversare care a reunit familia după aproape trei ani de absenţă.

Sursa: click.ro

Ultimile din

Mergi la SUS