Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dacian Cioloș o pune la punct pe Olguța Vasilescu: „Le este teamă de oameni cinstiți, care nu pot fi atacați altfel decât cu invective”

in Politic de

Dacian Ciolos reactioneaza dupa ce Sorin Moisa a fost violent atacat de mai multi lideri ai PSD in urna demisiei sale din partid. Olguta Vasilescu l-a catalogat „securist mititel” si i-a transmis: „Prindeti viteza ca are Ciolos nevoie de un argat acolo!”.

„Din pacate, comentariile liderilor PSD demonstreaza ca acestia nu au inteles nimic din demisia lui Sorin Moisa. Sau, daca au inteles, prefera sa nu isi asume ceva, pentru ca nu e asa, ca sa supravietuiasca in partid, una spun si alta gandesc.

Am lucrat cu Sorin multi ani, si la Bucuresti si la Bruxelles. Cand a candidat la europarlamentare pentru PSD, am inteles ca face asta pentru ca el crede in valorile social-democrate. A facut-o dupa ce avea deja o cariera profesionala recunoscuta, fara sa aiba nevoie sa fie “omul” cuiva, asa cum insista unii dintre fostii lui colegi de partid, obisnuiti probabil cu functiile primite pe baza de juramant de obedienta Sefului.

Atacul furibund al unor lideri PSD impotriva unui gest de bun simt facut de un om care crede in valori si in principii politice arata, de fapt, teama acestora de oameni cinstiti, curati, profesionisti, care nu pot fi atacati altfel decat cu invective”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Vasilescu i-a transmis, sambata, lui Sorin Moisa ca daca tot a primit ordin de „reincorporare” sa isi vada linistit de drum, precizand ca „Ciolos nevoie de un argat acolo”.

„Domnule Moise, daca tot ati primit ordin de reincorporare, vedeti-va de drum linistit! Doljul a adus voturi cat pentru un europarlamentar PSD. Sper ca nu pentru Dvs! Daca eu nu va cunosc, electoratul pe care pretindeti ca il respectati, nici atat! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel si neinsemnat ca Dvs… Prindeti viteza ca are Ciolos nevoie de un argat acolo!”, a scris Olguta Vasilescu, intr-un alt comentariu la postarea lui Mircea Pascu, dupa ce Sorin Moisa a comentat la postarea colegului sau, incercand sa isi justifice decizia.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a declarat, sambata, ca demisioneaza din PSD, afirmand ca partidul arunca Romania intr-o vagauna a istoriei pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de trecut, precizand ca situatia in care se afla liderul PSD – acuzatia de frauda plecata de la OLAF, ne va costa miliarde.

Moisa a criticat si slaba performanta in atragerea fondurilor europene, precum si incercarea PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, de a indeparta Romania de UE si NATO.

Sursa: aktual24.ro


Mergi la SUS