Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dacian Cioloș, mesaj pentru români: „Faceți-vă vocea auzită. Tăcerea va fi semn că suntem de acord cu ce se întâmplă”

in Politic

Fostul premier și fondatorul Platformei România 100, Dacian Cioloș, îndemnă cetățenii „să se facă auziți” în „bătălia pentru cinste și justiție.”

„Dacă nu vreți să vă fie teamă să mergeți noaptea pe stradă, dacă nu vreți să vă fie teamă pentru părinții și copiii dumneavoastră și dacă vreți un stat care să vă protejeze de infractori, faceți-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele pașnice și legale pentru a ne face auziți. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă. Sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim”, a precizat Dacian Cioloș, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim

Dacă nu vreți să vă fie teamă să mergeți noaptea pe stradă, dacă nu vreți să vă fie teamă pentru părinții și copiii dumneavoastră și dacă vreți un stat care să vă protejeze de infractori, faceți-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele pașnice și legale pentru a ne face auziți. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă. Sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim. Și bătălia pentru cinste și justiție e poate cea mai importantă dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!

Posted by Dacian Cioloş on 17 Decembrie 2017

Totodată, el a precizat că „bătălia pentru cinste și justiție e poate cea mai importantă dintre ele.”

„Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!”, a conchis el.

Precizarea vine în contextul în care 200 de oameni au participat, duminică după-amiaza, la un flashmob în Piața Victorei. În cadrul manifestației denumite „România, condamnată la tăcere”, oamenii au stat nemișcați timp de 30 de minute, cu benzi negre pe ochi.

Noi proteste au loc, duminică, în stradă, în semn de nemulțumire față de Legile Justiției.

„Hai să fim cu toţii în stradă duminică pentru a da alarma! Tăcerea noastră e puterea lor, aşa că hai să facem gălăgie! Luptăm până la capăt”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protestatarii se vor strânge în Piaţa Victoriei începând cu ora 17.00, urmând să plece în marş spre Parlament la ora 18.00, pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Universitate – Piaţa Unirii – Piaţa Naţiunilor Unite – Parlament.

Sursa: StirilePROTV

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS