Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau! „Voi rămane membru PSD, indiferent de ce spune Liviu Dragnea, indiferent câte CEx-uri va organiza”, a spus premierul Grindeanu

in ExtraNews/Politic de

Sorin Grindeanu, premierul României, îi cere președintelui PSD, Liviu Dragnea, ca până luni să-și asume această criză politică de care este responsabil și să demisioneze. „După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez și eu”, a mai spus premierul căruia astăzi, partidul prin CEx i-a retras sprijinul politic.
Premierul României, exclus joi din PSD prin decizia luată în CEx, a declarat:”E o zi tristă pentru mine. Astăzi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastră și spun că oricât ar încerca Dragnea să scape de mine, pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt și voi fi pesedist.
„De un an de zile, acest partid nu a mai avut un Birou Permanent Național”, a mai declarat Grindeanu acuzându-l pe Liviu Dragnea „că a ales să conducă abuziv partidul prin ședințe ale Comitetului Executiv întrunite pentru execuții.”
Premierul dorește să fie convocat Congresul PSD și are de gând să inițieze de joi seara discuții cu parlamentarii din PSD asupra cărora se fac presiuni pentru demiterea Guvernului.
Premierul a mai declarat: „Voi rămâne membru PSD, indiferent de ce spune Liviu Dragnea, indiferent câte CEx-uri va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea. Ce va face? Ne exclude pe toți?”
Sorin Grindeanu a menționat și că: „Liviu Dragnea se agață disperat de funcții, în speranța că asta îl va salva de trecut” și că:”Încearcă să ne întoarcă înainte de 1989. Trebuie să ne gândim dacă ne dorim asta.”

Mergi la SUS