Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Daca ai mancat recent la acest resturant dupa litoral mergi imediat la Medic! Imagini Halucinante din Restaurantul Groazei

in ExtraNews de

Un renumit restaurant cu specific turcesc Kaptan Baba de pe bulevardul Tomis , chiar in  coasta  Primariei Constanta ,este o adevarata bomba cu ceas pentru consumatori.

Chiar daca nu mai suntem in plin sezon estival, vremea favorabila ne cheama la mare sa ne bucuram de ce a mai ramas dein aceasta vacanta.  Comisarii CPJC  Constanta au verificat acet restaurant iar ce au descoperit acestia in bucataria restaurantului i-au lasat fara cuvinte. Mizeria  de nedescris la tot pasul, conditii improprii de depozitare a carnii, totul in jur era un haos si un adevarat focar de infectie.

Iar noi ca buni si de credinta cetateni care strangem cu greu o bruma de bani pentru a ne permite o binemeritata vacanta pe litoralul romanesc , cu ce suntem vinovati , de ce trebuie sa ne inbonlavim pe banii nostrii!

Seful OPC Constanta Horia Constantinescu a fost amenintat cu moartea de patroni si avertizat de unii politicieni sa o lase mai moae cu controalele , ca sa nu aiba acelasi sfarsit ca si Comisarul Cattani din serialul  Caracatita.

 

Ultimile din

Mergi la SUS