Cuvintele sfâșietoare spuse de un copil de trei ani după ce și-a văzut mama bătută crunt de tatăl lui

in Diverse
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Jemma Palmer, în vârstă de 37 de ani, din Hull, Marea Britanie, își punea fiul în pat atunci când a fost atacată de partenerul ei, Gareth Ralph.

Femeia povestește că bărbatul a făcut un comentariu despre ceva ce i-a spus un străin în autobuz și, în câteva secunde, el a sărit la ea, începând să o lovească cu putere, potrivit Mirror.uk. Atacul violent a lăsat-o pe Jemma cu o falcă fracturată și doi ochi negri. Ea povestește că băiețelul ei de trei ani, Archie, a fost atât de terifiat de atac, că a făcut pe el. Ralph, 34 de ani, a apărut în fața instanței pe 9 septembrie și a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru faptele lui.

Gareth Ralph și-a bătut partenera de viață în fața copilului lor (foto Humberside Police) Jemma spune că bărbatul ar fi trebuit să primească o pedeapsă mult mai mare, cel puțin cinci ani de închisoare. „M-a lăsat fără suflare și a făcut totul în fața fiului nostru. Archie spune într-una ‘tati a zdrobit-o pe mami’”, povestește femeia care spune că se gândește cu groază la faptul că în câteva luni fostul ei partener va ieși din închisoare.

Atacul violent a lăsat-o pe Jemma cu o falcă fracturată și doi ochi negri


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...