Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cuvintele lui Brad Pitt care au făcut milioane de oameni să plângă: ” Slăbirea ei bruscă ascunde multe secrete”

in Monden de

Da, doamnelor și domnilor, cuvintele lui Brad Pitt au făcut să plângă milioane de oameni! Doar aruncați o privire la articolul de mai jos și aflați mai multe despre asta! Da, există mari secrete în spatele slăbirii teribile a Angelinei, și povestea lui Brad Pitt a încântat și a atins mulți oameni chiar în inimă.

Brad Pitt a spus:
„În primul rând, aș vrea să spun că soția mea este foarte bolnavă. Era foarte nervoasă din cauza problemele pe care le avea la locul de muncă și chiar în viața privată, împreună cu copiii. A pierdut atât de multe kilograme. Da, este prea slabă. Și plânge tot timpul. A suferit de dureri de cap severe, de inimă și de dureri de plămân și a coloanei vertebrale. Era foarte obosită. Abia dormea. Și căsnicia noastră aproape că s-a prăbușit. Din frumusețea soției mele a rămas doar o umbră. Avea cearcăne mari pentru că nu dormea și pur și simplu nu mai avea grijă de ea însăși. Am crezut că asta ne va separa. Mi-am pierdut orice speranță.

Dar tocmai când aveam de gând să renunţ, am prins putere și am decis să încerc să fac lucrurile cum trebuie, pentru că lângă mine încă mai aveam cea mai frumoasă femeie din întreaga lume.

De mult, ea a fost idolul frumuseții în întreaga lume și sunt foarte fericit să fiu cel o are și doarme lângă ea. Apoi am început să-i dau flori frumoase și sărutări și complimente frumoase tot timpul. Încercam să o mulțumesc în totul și i-am făcut surprize plăcute în fiecare zi. Am trăit și trăiesc pentru ea. Am vorbit în mod deliberat despre ea în public și chiar a avut efect!
Și ghici ce s-a întâmplat – ea a înflorit și m-a iubit mai mult ca niciodată. Niciodată n-am știut că ar putea iubi atât de mult. Și apoi mi-am dat seama – o femeie este o mare reflecție a fiecăruia dintre noi, fiecărui om. Dacă într-adevăr o iubești cu adevărat, cu siguranță te va iubi la fel „.

Ultimile din

Mergi la SUS