CUMPLIT! A intrat peste oameni în curte cu mașina și a nenorocit o familie! Au murit o bătrână în vârstă de 71 de ani, un copil de 3 ani și o femeie gravidă în 7 luni… Ce viteza avea șoferul și ce a făcut imediat după accident e de NEIMAGINAT

in ExtraNews de

Un grav accident s-a produs în județul Tulcea, unde un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de trei ani și pe bunica acestuia. Bărbatul în vârstă de 39 de ani gonea cu 150 de kilometri la oră în localitatea Văcăreni, unde a intrat în forță în curtea unei case, conform observator.tv.

Grav accident în Tulcea: Un șofer beat a intrat în curtea unei case și a omorât mai multe persoane
Bărbatul conducea un BMW M6 decapotabil, mașină cu care a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte măturând persoanele pe care le avea în cale. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 71 de ani, un copil de 3 ani și o femeie gravidă în 7 luni. Bărbatul era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului și a fost filmat în timp ce fugea de la locul accidentului.

În imaginile apărute în mediul online se poate observa cum șoferul este șicanat de o persoană care se afla pe bancheta din spate a mașinii în timp ce acesta conducea cu viteză. Live-ul a fost făcut pe Facebook de pe bancheta din spate. Omul în vârstă de 39 de ani care conducea beat este din Luncavița, iar înregistrarea drumului pe care au văzut-o internauții durează mai bine de două minute.

Șoferul a fost prins, în cele din urmă, în satul natal
La un moment dat, cu ceva alcool la bord, șoferul a pierdut controlul mașinii și a zburat de pe șosea intrând în curtea unei case din localitatea Văcăreni, unde a lovit patru persoane. Prietenii care erau cu el în autovehicul au fost răniți, iar acum se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a reușit să scape, fugind de la fața locului, dar nu pentru mult timp.

A fost găsit de polițiști în localitatea natală, conform informațiilor obținute de reporterii PRO TV. „Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Luncaviţa”, transmitea purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Irina Manolache, la scurt timp după producerea tragediei.