Cumpanasu mesaj acid dupa repunerea in functie a politistului care a facut dezvăluiri din noaptea căutării Alexandrei.

in ExtraNews de

Polițistul Dan Dumitrescu a fost destituit săptămâna de IPJ Olt pentru că ar fi stricat imaginea poliției, după ce a devenit subiect de presă, susține raportul semnat de comisarul Laurențiu Nețoiu. Dumitrescu s-a numărat printre persoanele la domiciliul cărora s-au făcut percheziții, într-un dosar instrumentat de DIICOT Olt, în primăvara acestui an.

Fotografia de pe Facebook în care Dan Dumitrescu (al treilea din stânga) apare alături de apropiați ai clanului Oacă. Primul din dreapta este Alex de la Caracal, un cântăreț despre care polițistul demis spune că-i este prieten din copilărie

Politistul Dan Dumitrescu repus in functie?!!!!!!!!! Cel care a “dirijat” traficul in fata casei lui Dinca cand Alexandra a fost rapita?!!!!! Totul devine IREAL. O tara adormita, umilita, violata si nepasatoare. Care ignora si cere scuze “violatorului”!

NU MAI AM CUVINTE. Curand DINCA va fi decorat pentru curaj si Alexandra va fi condamnata in lipsa pentru “instigare la viol”. Ce umilinta ne mai pregateste acest SISTEM?!?!?!?. Imediat dupa alegeri, procurorul Popescu repus in functie, politistul Dan Dumitrescu repus in functie, interlopul Codita imi face mie plangere penala, fostul sef de la 112 – VASILCA imi face el mie plangere penala. Ce dracu mai urmeaza?! Ministrul de Interne, Ministrul Justitiei, Procurorul General mai existati in Romania VICTIMELOR? SAU TREBUIE DEJA SA NE CEREM SCUZE DE LA INTERLOPI si INFRACTORI????

Politistul Dan Dumitrescu repus in functie?!!!!!!!!! Cel care a "dirijat" traficul in fata casei lui Dinca cand…

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Joi, 28 noiembrie 2019