Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cum sunt înşelaţi românii în magazine! „Cine nu verifică bonul, plăteşte din propriul buzunar diferenţa”

in Diverse de

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca aşa-zisele greşeli de pe rafturile magazinelor să se transforme într-o notă de plată pentru românii de rând.

Preţurile de la raft sunt mai mici decât cele cerute la casa de marcat. Un astfel de exemplu a fost arătat de Cristi Brâncovan, tânărul din Timişoara care a reuşit să demaşte găştile de hoţi care terorizau oamenii din mijloacele de transport în comun din oraş.

Într-un videoclip postat pe Facebook şi care a fost văzut de peste 80.000 de persoane în numai câteva ore, tânărul din Timişoara a demonstrat cum magazinele reuşesc să îi înşele pe români, bazându-se pe faptul că aceştia nu mai verifică bonul fiscal după ce îşi fac cumpărăturile.

Tânărul a intrat într-un magazin de pe Calea Buziaşului din Timişoara şi a încercat să cumpere un săpun lichid al cărui preţ era de 9,49 lei la raft, iar la casa de marcat era 14,99 lei.

9.49 lei la raft, 14.99 lei la casă. Cine nu verifică bonul plătește din propriul buzunar diferența! [update: supermarketul a fost sancționat contravențional de către Protecția Consumatorilor]

Posted by Cristi Brâncovan on 2 Octombrie 2017

Sursa: Observator.tv

 

Ultimile din

Mergi la SUS