Cum şi-a desfiinţat un politician colegii ipocriţi: „La spital n-au pastile, iar noi stăm şi ne dăm diplome de excelenţă“

in Politic de

Un consilier judeţean din Brăila şi-a manifestat public indignarea faţă de acordarea de diplome de excelenţă într-un judeţ aflat pe primele locuri în România la sărăcie. Mai mulţi foşti şi actuali aleşi judeţeni au criticat luarea de poziţie a colegului lor, sugerându-i să-şi vadă de treabă.

Citeste mai mult: adev.ro/pk3cla

Consilierul judeţean Ovidiu Nechita (PNL) a sancţionat public o acţiune a Consiliului Judeţean Brăila, care a acordat mai multe diplome de excelenţă unor foşti şi actuali aleşi judeţeni. După ce a primit, la rândul său, o astfel de diplomă, Ovidiu Nechita i-a înapoiat-o preşedintelului CJ Brăila, Francisk Chiriac, criticând apoi dur atitudinea colegilor săi, despre care a spus că îşi acordă singuri diplome de excelenţă, în condiţiile în care nu au făcut nimic care să justifice primirea unei astfel de distincţii.

”Este o insultă la adresa celor care ne-au votat pentru că simplul fapt că eşti ales în Consiliul Judeţean nu înseamnă că trebuie să primeşti o diplomă de excelenţă. Sunt foarte mulţi dintre consilierii judeţeni de aici care nici măcar o dată nu au spus măcar un cuvânt. Nu cred că este normal ca noi, cei care reprezentăm Consiliul Judeţean în acest moment, să primim aceste diplome de excelenţă atât timp cât drumurile sunt vai de mama lor, astăzi am fost la spital şi am văzut iarăşi că nu au medicamente, iar noi în această seară ne dăm diplome de excelenţă? Punctul meu de vedere este că mulţi de aici nu au cum să primească o diplomă de excelenţă. Consider că din 1992 până acum judeţul este într-o adevărată prăbuşire, iar noi stăm şi ne dăm diplome de excelenţă”, a declarat consilierul judeţean Ovidiu Nechita.