Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cum să repari o relație care nu mai merge

in Diverse de

Relațiile nu sunt deloc ușoare, însă dacă pleci la primul hop, sunt puține șanse să te bucuri de dragoste. Vezi cum poți repara o relație care nu mai merge.

Condimentează-ți viața sexuală

Oricât de bine ai avea impresia că vă înțelegeți în așternuturi, mereu este loc de mai bine. Pregătește o seata romantică pentru partenerul tău, cu lumânări și muzică bună, îmbracă o lenjerie sexy, fii seducătoare și amintește-i de ce v-ați îndrăgostit. Dacă nu știi ce să faci, sunt numerose cărți în care poți afla ce să faci ca să-l înnebunești!

Schimbă-ți perspectiva!

Când ești ușor plictisită într-o relație, este foarte ușor să fii atentă doar la defectele sale. În loc să te concentrezi pe asta, uită-te la lucrurile pe care le face bine. Și nu mai încerca să îl schimbi, până la urmă de el te-ai îndrăgostit.

Privește înainte!

Nu te mai enerva pentru că acum doi ani a uitat să îți deschidă portiera la mașină. Atunci ai rămas lângă el, în ciuda faptului că nu făcut ce te-ai așteptat tu să facă, nu mai are rost să aduci asta în discuție. Spune-i ce așteptări ai, ce te-ar face fericită, și fii pregătită să faci și tu unele schimbări pentru a-l face fericit. Să aduci în discuție trecutul nu vă va aduce niciun beneficiu!

Rămâi calmă!

Și ce dacă iar a uitat să cumpere pâine? Roagă-l încă o dată să se ducă și nu face mare caz din asta. Furia îl face să se îndepărteze de tine și să privească cu interes în alte părți care par mai liniștite. Nu are niciun rost să pornești o ceartă din nimic!

Mai multe detalii pe unica.ro


Ultimile din

FALSIFICAREA CĂRNII

Sub denumirea de carne se înțelege partea comestibilă a animalelor, a păsărilor,
Mergi la SUS