Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

CUM SĂ RĂMÂI ȘIC CHIAR ȘI LA TEMPERATURI SCĂZUTE

in Monden de

Este vremea paltoanelor și a jachetelor, iar pentru a te inspira, am selectat 3 modele care fac furori în rândul iubitoarelor de modă.

HAINA DIN BLANĂ ECOLOGICĂ

Vedeta sezonului e jacheta sau mantoul din blană. Aceasta va ține frigul la distanță, în timp ce apariția ta va fi una răvășitoare. Poartă această haină cu o ținută elegantă, de preferat cu o rochie sau cu o fustă în pliuri și un top cu aplicații. Dacă nu ai curajul să porți o haină în totalitate din blană, accentul poate cădea, în cazul acesta pe guler. Gulerul din blană e cel care transformă întreaga ținută, prin eleganța pe care o conferă. Poartă-l cu cizme sau ghete din piele lăcuită, cu toc înalt, dar gros, fără prea multe accesorii. Haina din blană poate fi purtată cu precădere la birou, dar și la întâlnirile de afaceri.

JACHETA MATLASATĂ, CU PUF

Sunt călduroase, ușoare și le găsești într-o multitudine de variante, fie că vorbim de culori, fie că ne referim la lungimi. La mare căutare sunt cele scurte, cu guler foarte înalt, însă poți opta și pentru cele până la genunchi, și acestea fiind un adevărat hit, pentru care picioarele tale îți vor mulțumi.

PALTONUL CU CORDON

Un model elegant și simplu, dar de efect, menit să pună în evidență orice tip de silueta. Chiar dacă nu esti una dintre noroasele înzestrate cu mult râvnita siluetă de tip clepsidră, cordonul va crea iluzia unei talii definite. Fie că alegi să îl porți la birou sau la o ieșire în oraș cu prietenii, acest tip de palton va da o nota de rafinament ținutei.

Ultimile din

Mergi la SUS