Cum s-a prezentat o femeie la medicul ginecolog. A intrat in pamant de rusine. „Nu mai merg in viata mea la acel doctor”

in ExtraNews de

Cum s-a prezentat o femeie la un control ginecologic.

„Trebuia sa ma duc la ginecolog la sfarsitul saptamanii, dar am primit in dimineata asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis ca am fost reprogramata pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem sa pregatesc pe toata lumea pentru scoala si serviciu, si era in jur de 8:45.

Drumul catre cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, asa ca nu prea aveam mult timp la dispozitie. (…) Asa ca am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era langa chiuveta si m-am spalat … Apoi am aruncat prosopul in cosul cu rufe murdare, am bagat cateva rufe la spalat, am sarit in masina si am alergat sa prind programarea.

Asteptam doar de cateva minute cand am fost deja chemata.

Am fost foarte surprinsa atunci cand medicul mi-a zis: „Oh, doamne, dar vad ca te-ai pregatit mult pentru intalnirea noastra, nu?”

Nu am raspuns.

Dupa programare, am rasuflat usurata si am mers acasa. Restul zilei a fost perfect normal… Am facut cumparaturi, curatenie, gatit. Apoi, dupa scoala, cand fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: „Mami, mami, unde mi-e prosopelul?”

I-am zis sa ia un altul din dulap.

A raspuns: „Nu, am nevoie de ala neaparat, era langa chiuveta. Aveam in el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineata ca sa ma joc cu el cand ma intorc”.

Nu ma mai duc in viata mea la acel doctor”, scrie antena3.ro