Cum o zi fără mâncare îți poate întineri organismul!

in Diverse de

Înfometarea de scurtă durată este benefică pentru organism. Iată ce spune în acest sens profesorul în domeniul medicinii Koda Mitsuo, cunoscut datorită studiilor sale despre înfometare: „Dacă vă veți înfometa la sfârșitul fiecărei săptămâni și veți trece treptat la regimul obișnuit, veți simți un efect asemenea unei înfometări de durată. Peste o jumătate de an sau un an veți deveni un om cu adevărat sănătos.”

Înfometarea de scurtă durată, pe lângă efectul de îmbunătățire a aspectului fizic, ajută și la dezvoltarea imaginației și a capacității de creație.

Iată detalii importante despre înfometarea de o zi:

– Practică înfometările de o zi timp de un an îți vei îmbunătăți silueta și vei scăpa de boli;

– Prin înfometare dispare oboseala organelor interne;

– O zi de înfometare întinerește corpul cu 3 luni.

Cum funcționează înfometarea de o zi? Trebuie să bei apă, până ajungi la 1.5-2 litri. Poți bea și ceai de ierburi, fără zahăr.

E important să gândești pozitiv. Trebuie să crezi că o să-ți reușească asta. Înainte de a face acest pas, trebuie să-ți pregătești organismul. Cu două zile înainte, renunță la produsele de origine animalieră și optează pentru o dietă bogată în fibre: terci, legume și fructe.

Cu o zi înainte abține-te de la mesele copioase și nu mânca înainte de culcare.

Nu planifica această zi atunci când ești la muncă: ar putea să ai dureri de cap, slăbiciune, iritabilitate. Trebuie întâi să te obișnuiești.

La sfârșitul zile ide înfometare, prima mâncare ar trebui să fie o salată din legume, după care ai putea mânca niște legume fierte.

Nu consuma carne după ce te-ai înfometat,iar timp de 2 zile nu consuma produse acre.