Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cum este „interogat“ de poliţişti un şofer beat care s-a răsturnat cu maşina: „Nicuşor, de ce bei, Nicuşor?”

in Diverse de

Un tânăr din judeţul Vaslui a provocat un accident pe Drumul European 581, pe raza localităţii Târzii, pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive.

Cu o alcoolemie de 0,80 mg alcool pur în aerul respirat, conducătorul auto a scăpat cu leziuni minore după ce s-a răsturnat cu autoturismul, care a rămas suspendat pe cupolă.

Interogat de poliţişti, tânărul s-a apucat de plâns în maşina agenţilor spunând că nu vrea să meargă acasă de teama că mama lui ar putea muri dacă află că a fost implicat într-un accident.

”Da de ce Nicuşor? Da te-am pus noi să bei şi să te răstorni cu maşina, Nicule?”, îl întreabă poliţiştii.

Dialogul dintre şoferul beat şi agenţii de poliţie este de domeniul tragi-comicului: ”Da’ dacă tu ai băut, de ce te-ai urcat la volan, măi Nicule? Din cauza femeilor, de ce?”, îşi continuă agenţii interogatoriul, iar replica a venit pe măsură: ”Dracu’ m-a pus!”.

Situaţia a degenerat în momentul în care tânărul a observat că este filmat de jurnalişti, devenind recalcitrant.

Sursă video Bună Ziua Vaslui

”Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.  Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 15 ianuarie

Ultimile din

Mergi la SUS