Cum arată acum Raluca Moianu. A trecut prin multe cumpene după ce s-a retras definitiv din televiziune

in Monden de

Raluca Moianu (50 de ani) a fost una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune din România. În urmă cu mai bine de 15 ani, aceasta prezenta „Iartă-mă”, producție difuzată de Televiziunea Română. Timpul a trecut și fosta vedetă a TVR a mai cochetat cu televiziunea într-un show asemănător difuzat de Kanal D în anul 2012, dar care nu a mai avut succesul de altă data.

Raluca Moianu are 50 de ani și e neschimbată

Raluca a trecut prin multe cumpene după ce s-a retras definitiv din televiziune. După ce soțul ei a murit la vârsta de 50 de ani, aceasta a intrat în depresie.

A reușit să se recompună datorită fetiței de 14 ani pe care o are. Într-un interviu relativ recent, prezentatoarea de televiziune a declarat că depresia nu întreabă pe nimeni când apare.

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă’, a declarat Raluca Moianu în urmă cu ceva timp, scrie revista viva.ro.