Cum a încercat mama tânărului care s-a sinucis LIVE pe Facebook să-și oprească fiul din gestul necugetat? Aflată la depărtare, privea cu groază imaginile video: „Te rog să vorbești cu mine. Te rog trage pe dreapta” Claudiu a ignorat tot și intrat cu 170 de km la oră intenționat, în mașina din fața lui. Mama lui a privit întregul moment

in ExtraNews de

Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani din Deva care s-a sinucis, a lăsat multă durere în urma sa.

Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani din Deva, care s-a sinucis la volanul mașinii pe care o conducea, pe o autostradă din Germania, a lăsat multă durere în urma sa.
Moartea băiatului s-a produs sub privirile disperate ale mamei și apropiaților, după ce acesta a ales să-și filmeze sfârșitul printr-un live pe Facebook.
Claudiu suferea după ce iubita lui a dorit să se despartă de el, iar acest lucru l-a devastat emoțional atât de tare, încât n-a mai vrut să continue cu viața.

Cum a încercat mama tânărului care s-a sinucis LIVE pe Facebook să-și oprească fiul din gestul necugetat
Femeia a încercat să-și oprească fiul și îi scria încontinuu pe reteaua de socialiare: „Te rog, vorbeşti cu mine”, cu câteva secunde înainte ca fiul ei să intre cu maşina într-un autotren care staţiona pe o bretea a autostrăzii.

Şi alţi apropiaţi au încercat să îi transmită lui Bogdan să nu facă un gest necugetat. „Trage pe dreapta şi linişteşte-te”, „Doamne fereşte, pentru o femeie să te omori? Tu nu eşti conştient. Eşti tânăr, sunt atâtea femei în lumea asta”, au fost ultimele mesaje primite de tânăr, înainte de impactul fatal, potrivit adevarul.ro.

„Mamă, tată, nu vreau să spun decât că vă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Pe Monica am iubit-o mai mult decât a meritat. Încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine, că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât, după câte am îndurat, după cât am sperat şi după câte speranţe mi-am făcut. În schimb vrea cu altcineva… O să vă duceţi dracu şi eu am să mă duc la fel. Eu vreau să mor. Tot ce am vrut eu a fost ea. Nu mai pot, sunt terminat. Nu am să mai rezist. Am cedat psihic. Am trecut prin ce nu a trecut nimeni. O să îmi iau adio astăzi de la voi. O să merg cât o să fie drumul. Am să mă izbesc în ceva. Am să mă duc şi nu am să revin, credeţi-mă, Doamne, credeţi-mă”, a spus tânărul înainte de a intra cu maşina într-un autotren.