Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

in Monden de

E clar cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă la Caracal, a revenit în prim-plan în urma tragicelor evenimente, el fiind un fel de purtător de cuvânt al familiei îndoliate. Despre Cumpănaşu s-a scris şi în octombrie 2018, când s-a însurat cu iubita sa, Simona Baltag.

„Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în cursul zilei de duminică. Alexandru Cumpănașu și partenera sa, Simona-Gabriela, au devenit, de duminică, soț și soție. Și-au unit destinele, într-o ceremonie emoționantă, la o biserică din București. Este primul pas. Este pentru toată viața. Este cu tot sufletul și din tot sufletul”, au transmis cei doi.”, a relatat presa care a publicat mai multe fotografii de la eveniment.

Nu mai e un secret cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu. “Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consilieră a lui Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) condusă de către Cumpănaşu.”, se scria în ziare. Aşadar, Cumpănaşu s-a căsătorit cu Simona pe când aceasta îndeplinea funcţia de secretar general al CNMR, organizaţia condusă de el. „Prin numirea doamnei Simona Baltag în funcţia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizaţiei din punct de vedere administrativ şi ca reprezentare. Experienţa în administraţia centrală şi rezultatele obţinute vor spori dinamica şi forta CNMR”, a declarat atunci Alexandru Cumpănaşu.

La un moment dat, s-a scris că Alexandru Cumpănaşu este milionar în euro. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă la Caracal, a revenit în prim-plan în urma tragicelor evenimente, el fiind un fel de purtător de cuvânt al familiei îndoliate. În urmă cu mai bine de 9 ani, Cumpănaşu se afla tot în centrul atenţiei presei scrie. “Cum să faci primul milion cu Internele”, a titrat Evenimentul zilei în ianuarie 2010. “Fundația lui Alexandru Cumpănașu este „hranită” cu bani europeni intermediați de stat. Ministerul Administrației și Internelor virează 3,8 milioane de lei într-o fundație cu activitate aproape inexistentă: Asociația pentru Implementarea Democrației (AID). Cel care conduce ONG-ul, Alexandru Cumpănașu, s-a remarcat prin prezența constanța în studiourile Realitatea TV-televiziune cu care are un contract de colaborare.”, mai scria ziarul.

Alexandru Cumpănaşu este milionar în euro: „Finanțarea fundației lui Cumpănașu s-a aprobat”

„AID a obținut, la sfârșitul anului trecut, 3.788.008,10 lei (peste 900.000 de euro) de la Interne, iar pe hârtie destinația acestor bani sună pompos: „Dezvoltarea și consolidarea Centrului Național de Integritate”. Nimeni nu vrea să spună cu exactitate pe ce va fi cheltuită sumă alocată. Numele lui Cumpănașu a devenit cunoscut în 2007, după un scandal imens care a dus la demisia fostului șef al Direcției Generale Anticorupție, procurorul Marian Sîntion. Finanțarea fundației lui Cumpănașu s-a aprobat în perioada în care Internele erau conduse de PSD-istul Dan Nica. „Nu m-am ocupat cu acest lucru. Nu cunosc subiectul. Vorbiți la direcțiile din minister. Oricum, partea cu programe era la Autoritatea de Management, care era în subordinea secretarului de stat Martinescu, de la Administratie”, a declarat Nica pentru EVZ. Cel care a semnat contractul cu AID este secretarul de stat Liviu Gradinaru”, a mai dezvăluit Evenimentul zilei.

În presă s-a arătat că Alexandru Cumpănaşu este milionar în euro. „Banii aceștia nu provin din bugetul ministerului. Provin din fonduri structurale de la Uniunea Europeană. Ministerul este un intermediar în acest proces, nu e administratorul banilor”. Cumpănașu a confimat că cererea de proiect a fost depusă în 2008, iar „contractul cu ministerul a fost semnat în urmă cu o lună, în decembrie 2009”, a mai scris ziarul, care a găzduit şi părerea lui Cumpănaşu.