Cum a apărut ieri Gheorghe Dincă la reconstituire. Polițiștii și jandarmii s-au uitat lung la el. Ce a observat toată lumea

in ExtraNews de

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, s-a aflat astăzi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care și-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat după doar două luni de arest. Ce a observat toată lumea, în prima zi de reconstituire?

Luni și marți, 16 și 17 septembrie, procurorii DIICOT vor face reconstituirea crimelor lui Gheorghe Dincă. Principalul suspect în cazul Caracal a fost scos vineri din Arestul Central al Poliției Capitalei și mutat în Arestul Poliției Slatina, Olt. Așadar, luni, anchetatorii au început să facă reconstituirea primei crime dis de dimineață. Procurorii se vor concentra azi pe cazul Alexandrei Măceșanu, iar mâine pe cel al Luizei Melencu.

Mai clar, Dincă, care a fost pus deja sub escortă, le va arăta anchetatorilor pas cu pas ce a făcut în ziua răpirii Alexandrei. Din explicațiile unui expert, reconstituirea se face la sfârșit, când există destule probe pentru a face această acțiune, după ce anchetatorii au făcut legături între detaliile devoalate de inculpat. Acum, totul stă în mâinile anchetatorilor. Însă, ce a fost șocant atunci când Dincă și-a făcut apariția pe teren a fost înfățișarea sa.

Sindicalistul Dumitru Coanră: ”El a cooperat cu Poliția”
Martorii, dar și oamenii care și-au dat cu părerea pe internet despre cele întâmplate la primele ore ale dimineții, au observat că Dincă s-a îngrășat și arată mult mai îngrijit, comparativ cu momentul când a fost prins de polițiști în casa sa. Din acest motiv, s-a vehiculat și ipoteza cum că în locul inculpatului ar fi fost o dublură, mister elucidat de sindialistul Dumitru Coarnă.

”Nu vreau sa răspund în necunoștință de cauză. Se întâmplă că inculpatul în situația noastră vine și ne explică pas cu pas ce s-a întâmplat în acea zi. Numai dacă inculpatul refuză să facă asta se aduce o dublură, dar Dincă cooperează. Nu e vorba de dublură, repet. Aceasta reconstituire este așezată în declarații. El a cooperat cu Poliția, iar meritul este a acelui polițist”, a spus Coarnă, în direct la Digi 24.