Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

CULMEA SĂRĂCIEI! În România, până și asistenții sociali cer ajutorul statului!

in ExtraNews

Saracia ii impinge pe romani sa stea cu mana intinsa. Scaderea salariilor, concedierile din firme, plus eliminarea sporurilor si primelor au facut ca tot mai multe persoane sa beneficieze de subventii pentru incalzire sau cantina sociala.

Culmea este ca, pana si cei care acordau banii, adica angajatii din Directiile de Asistenta Sociala, cer acum sa fie ajutati de stat.

La Deva, functionarii Serviciului Social spera sa beneficieze de ajutoare pentru incalzire. Si nu e un caz singular.

Dintr-o data, sunt cu 20% mai multe dosare si toate au fost intocmite de oameni disperati.

Situatie confirmata si in Capitala, unde cer ajutoare “mai multe familii cu varste de pana in varsta de pensionare, adica persoane active”, dupa cum spun autoritatile.

In Bucuresti si pentru portia de mancare de la cantina, sunt cu 15% mai multi sarmani ca iarna trecuta, pentru care primaria plateste 500.000 de euro lunar.

Iar la Iasi, autoritatile se asteapta deja la un val de solicitari din partea celor care au fost disponibilizati in ultimele doua luni. Potrivit legii, primesc ajutor diferential la plata incalzirii toti cei cu venituri de maximum 615 lei pe membru de familie. Guvernul a alocat 173 de milioane de euro pentru sezonul rece, scrie stirileprotv.ro

html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Loading...
CYD PRO MEDIA

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS