Cu ce datorii a ramas fiul lui Marcel Toader, dupa ce tatal lui s-a stins. Maximilian a spus adevarul

in Diverse de

Au trecut sase luni de cand s-a stins Marcel Toader, iar fiul acestuia, Maximilian, nu si-a revenit inca dupa pierderea suferita. Tanarul de 22 de ani pregateste un nou parastas pentru tatal lui, care va avea loc pe 3 februarie.

Maximilian Toader a povestit ce se va intampla cu datoriile lasate de tatal lui si cum a petrecut primul Craciun fara acesta. In ultimul timp s-au speculat multe lucruri despre datoriile pe care fiul lui Marcel Toader le-a mostenit, iar acesta a hotarat sa vorbeasca despre acest subiect.

„Nu am rezolvat nimic. Eu trebuie sa rezolv datoriile pe care tata le avea pe firma, ca apoi sa pot discuta despre succesiune si bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro si speram sa le stergem dupa vanzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia dupa ce se lichideaza partea asta, eu pot sa imi dau seama ce voi mosteni. Tata avea pe numele lui niste terenuri si o masina”, a declarat fiul lui Marcel Toader , potrivit ciao.ro.

Cum si-a petrecut fiul lui Marcel Toader sarbatorile de iarna

„Am facut Craciunul cu familia din partea mamei, apoi am fost la Constanta, la mormantul tatei, si apoi am stat cu bunica. M-am bucurat ca este mai bine, si-a mai revenit si a incercat sa accepte ca tata nu mai este. Am mancat impreuna, a pregatit cele mai gustoase mancaruri si am incercat sa rememoram clipe. Bunica si-a dorit poze cu tata, iar eu i-am adus tot ce am gasit pe la Bucuresti. A fost emotionant, am plans… A trecut atat de repede timpul!”, a mai adaugat acesta pentru sursa citata.

Cum s-a stins Marcel Toader.

Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau, acuzand dureri in piept. Se pare ca apelul la 112 a fost primit la 4 minute dupa ce acestuia i s-a facut rau. Potrivit reprezentantilor SMURD, ambulanta a ajuns la fata locului in 6 minute.

”Pacientul a fost gasit in stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu socuri electrice. Inima sa nu a repornit in niciunul din 57 de minute”, au transmis autoritatile la acel moment.