Cristina Topescu: „Ma ofer sa o învăț pe doamna premier Viorica Dăncilă sa-si citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) si cunosc si terminologia politica, fac asta de vreo 20 de ani. Ii pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaste, ii pot construi fraze mai simple, dar logice si coerente, o pot ajuta sa …”

in ExtraNews de

Jurnalista Cristina Topescu îi face o ofertă de nerefuzat premierului Viorica Dăncilă: să o învețe să citească discursurile corect.

Mai ales că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus joi seara la Digi24 că premierul Viorica Dăncilă, care a afirmat la Bruxelles că despre Guvernul român se vehiculează „știri false”, este „ea însăși o fake news”.

„Problema e faptul că dânsa este din cap până în picioare o fake news. Ea însăși e o fake news. Uitați-vă la modul în care și-a schimbat fața de când e prim-ministru. Fake înseamnă fals, contrafăcut. Uitați-vă cât de contrafăcută este fața acestei doamne”, a spus joi seara la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu, potrivit Republica.ro.

Cristina Topescu: „OFERTA, CAT SE POATE DE SERIOASA, PENTRU DOAMNA DANCILA.
Ma ofer sa o învăț pe doamna premier sa-si citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) si cunosc si terminologia politica, fac asta de vreo 20 de ani. Ii pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaște, ii pot construi fraze mai simple, dar logice si coerente, o pot ajuta sa frazeze corect, sa pronunțe corect, sa citească mai puțin robotic si o mai pot scoate si din limba de lemn.

Am răbdare, fac orice ca sa nu ne facem de ras in astea 6 luni, in fata întregii Europe. As face o pro bono, ca, daca accept sa fiu retribuita, o sa ziceți ca m a plătit psd ul:))) Vorbesc serios, doamna premier, va pot ajuta, mi as ajuta tara, in fond !

Exclus, însa, știu ca domnul Dragnea si alții de pe-acolo, nu va vor da verde sa lucrați cu mine, nu sunt perceputa ca o admiratoare a ce face acum PSD. Dar eu, draga psd-ule, m am oferit, nu vrei, nici nu știi ce pierzi :)))

(asta apropo de umor si putina autoironie, cu care, din cand in când, cate un discurs ar putea fi pigmentat, sunt rețete care nu prea dau greș. Sigur, contează temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, într o măsura mai mica sau mai mare, o tușă de umor se pretează cam peste tot.

Deci, doamna Dancila, ma ofer sa va ajut pro bono, pentru o mai buna imagine a tarii, o tara care e si a mea, dar si a dvs. Si e si a romanilor care ar aprecia sa va doriți sa nu mai greșiți când ne reprezentați țara, deci pe noi toți”.