Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cristian Tudor Popescu s-a trezit cu un potop de critici. Moralistul a divortat de 4 ori si are o iubita cu vreo 20 de ani mai tanara

in Sanatate de

Cristian Tudor Popescu s-a trezit cu un potop de critici. Mai mulți colegi de breaslă au dat de pământ cu celebrul jurnalist. Lista a fost deschisă de Victor Ciutacu care a spus opiniei publice mai multe amintiri legate de CTP. Acum a venit rândul jurnalistei Anca Andrei, redactor șef la bugetul.ro, care l-a pus la punct pe formatorul de opinie de la Digi24. “Cristian Tudor Popescu, moralistul de serviciu, care ne da lectii aproape zilnic la Digi24, imbracat de fiecare data cu acelasi hanorac ieftin si care se pricepe la toate (inclusiv la tenis) a divortat de 4 ori pana acum si are o iubita cu vreo 20 de ani mai tanara. Deci ii face concurenta serioasa lui Inima Zburdalnica Tariceanu.

Nu ca mi-ar pasa de viata lui personala, dar cand te prezinti ca un soi de Mesia imbrcat de la SH si tu esti un Cassanova plin de bani, parca toate prelegerile moraliste suna mai degraba a propaganda lipsita de continut real. Adica pare ca mesajul „mai usor cu pianul pe scari” i se aplica manusa. Cam astia sunt jurnalistii made in Romania. Afara vopsit gardul, inauntrul leopardul”, a scris aceasta pe pagina personală de Facebook. Victor Ciutacu, de la România TV, a făcut dezvăluiri șocante din trecutul de ziarist al lui Cristian Tudor Popescu. Ciutacu devoalează mai multe întâmplări din trecutul comun al celor doi din presa scrisă.

Vedeta RTV dezvăluie cum Cristian Tudor Popescu a scris greșit, intenționat, mai multe titluri de ziar. „Hai, Cristi, povestim împreună cum, înaintea altor alegeri prezidențiale, când făceam împreună de serviciu pe ziar la Adevărul, a ieșit din mâna ta „Vadim recunoaște că-i sectant”, în locul titlului original „C.V. Tudor: Sunt baptist”. După aia, dacă tot te-ai stârnit, poate ne zici și cum a fost la TVR cu vânătorul Năstase, care terifia în bătaia puștii, în beneficiul prezidențiabilului Băsescu, bietele animale din pădure. Și, ca să nu faci mai multe drumuri, poți să te descarci și cu Iohannis. Numa’ zic, nu dau cu parul…”, a scris Ciutacu pe facebook.

Ultimile din

Mergi la SUS